Bővebb információkért keresse ügyfélszolgálatunkat:
+36 20 5633 333
info@forego.hu
H-2092 Budakeszi, Fő u. 229.
KÖVESSEN BENNÜNKET!
0 in Budapest

CSR

CSR

Környezeti stratégiánk legfőbb eleme az újrahasznosítás. Igyekszünk minimálisra szorítani a már megtermelt hulladékok megsemmisítését és olyan partnercégekkel együttműködni, ahol az újrahasznosítás hatékonysági mutatója a legmagasabb.

Cégünk mindennapjaiban fontos szerepet játszik a társadalmi felelősségvállalás gyakorlati megvalósítása és hisszük, hogy munkatársaink azonos szemléletet és értékrendszert követnek , amivel egységessé és hitelessé teszik vállalati kultúránkat.

Kiemelt ügyként kezeljük a kisgyermekek szemléletformálását, mely a PontVelem Nonprofit Kft. szoros együttműködésével valósul meg.

A komplex programhoz csatlakozókat a játékon kívül a szelektív hulladékgyűjtés (hordozható elem és akkumulátor, kis elektronikai hulladékok), pénzügyi ismeretek, és a jótékonykodás világába, kíséri az általános iskolás gyermekeket.

Több, mint tíz tapasztalata alapján azt valljuk, hogy a munkavállalói elégedettség nagymértékben fokozza az egyéni kreativitást és így a hatékonyságot is. Ehhez hozzájárul még a kellemes és professzionális dolgozói környezet kialakítása. Igyekszünk minél zöldebb irodát és család- és gyermekbarát munkahelyet biztosítani, esetenként részmunkaidős foglalkoztatással. A menedzsment figyelembe veszi, hogy az egyik legfontosabb intézmény a család intézménye, így ennek megfelelően igyekszik lehetőségeihez mérten megteremteni a munka és család harmóniáját. Ezenfelül támogatja is munkavállalóit a cafeteria és béren kívüli juttatás rendszerével, rugalmas munkaidő biztosításával, valamint eseti munkaidőkedvezménnyel.

Székhelyünk irodaházában ingyenesen biztosítjuk bérlőtársaink részére a szelektív hulladékgyűjtő edényeinket, így a házban keletkező hulladékokat, mint például a hullámkarton, a papír, PET és fólia külön-külön frakciónként gyűjthető össze, ezzel is hozzájárulva környezetünk tisztántartásához.

A helyi közösségi életben történő szerepvállalás, támogatások és adományozások teljesen beépültek folyamatainkba. Rendszeresen támogatjuk székhelyünk városának Budakeszinek családi és gyermek rendezvényeit. Ezen túlmenően a beteg gyermekek folyamatos segítéséről sem feledkezünk meg.

A felelősségteljes működésünk nemcsak a kommunikációnkban jelenik meg, hanem alaptevékenységünk és szolgáltatásaink is tükrözik azt, melyek a fenntarthatóságon alapulnak. Igyekszünk minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyni magunk után és speciális szoftvereink segítségével a leghatékonyabban, biztonságosan összegyűjteni a lakosság és az ipar által termelt veszélyes és nem veszélyes hulladékokat országszerte.

Hiszünk a folyamatos innovációban, amely hosszú távon igazolja a befektetett munka eredményességét a kihívásokon keresztül egészen a megvalósulásig.

TÁMOGATÁSOK

2018

 • Öko-Sziget támogatása a Víz Világnapja alkalmából Szigetmonostoron
 • Budakeszin megrendezett gyermeknapot támogattuk (III. Középfölde Feszivál)
 • Állandó támogatási lehetőség az irodaházban: Szemem Fénye Alapítvány – THANK YOU cukorka program
 • Hagyományunk szerint támogattuk az augusztusi XXIV. Családi Nap Fesztiválját Budakeszin
 • Országos Egyesület a Mosolyért kezdeményezésében a Budaörsi Mentőállomást segítettük
 • Budakeszin megrendezett Egészségnapot is támogattuk
 • Szent Erzsébet Gyermekalapítványnak is adakoztunk decemberben
 • Karácsonykor a székesfehérvári Anyaotthont segítették munkavállalóink saját felajánlásaikkal

2017

 • Jótékonysági Köszi Kávézás a Szemem Fénye Alapítvány támogatásáért
 • Családi Nap
 • Öko-Sziget támogatása a Víz Világnapja alkalmából Szigetmonostoron

2016

 • Öltözz pirosba – A Szemem Fénye Alapítvány segítéséért
 • Budakeszi Családi Nap Fesztiválját támogattuk

2015

 • Budakeszi Családi Napot támogattuk
 • Szerencs Város Sportegyesületének gyermek úszó szakosztályát is támogattuk
 • Csatlakoztunk a Szemem Fénye Alapítvány támogatására megszervezett Jótékonysági Köszi Kávézáshoz