Bővebb információkért keresse ügyfélszolgálatunkat:
+36 20 5633 333
info@forego.hu
H-2092 Budakeszi, Fő u. 229.
KÖVESSEN BENNÜNKET!
0 in Budapest

HULLADÉK KERESKEDELEM

HULLADÉK KERESKEDELEM

Tudta, hogy a szelektíven összegyűjtött veszélyes és nem veszélyes hulladéka akár értékes is lehet? Csökkentse a kommunális hulladékának mennyiségét és így az arra szánt költséget is! Szelektíven gyűjteni érdemes!

Vállalatunk gondoskodik az átvett hulladék megfelelő kezeléséről, feldolgozásáról.  Az aktuális piaci árak figyelembevételével készítjük el Önnek ajánlatunkat.

hulladek-felvasarlas-forego

HOGYAN IS KÉPZELJÜK EL A FOLYAMATOT?

  • Az ajánlatkérésében jelölje meg a begyűjtendő hulladék pontos nevét, EWC besorolását (amennyiben van), a mennyiségét (m3 vagy kg), lehetőség szerint küldjön fotót, és természetesen egy pontos cím
  • Az ajánlatunk elfogadását követően egy vállalkozási szerződést kötünk partnereinkkel.
  • A helyszíni mérést és begyűjtést követően a teljes dokumentáció kíséretében kizárólag átutalásos pénzügyi tranzakciókat hajtunk végre.

A fémkereskedelmi törvénynek megfelelve a teljes dokumentáció mellett biztosítjuk ólom tartalmú akkumulátorának átvételét. Képviselő kollégáinktól kérje be az aktuális havi árat és a begyűjtésről díjmentesen gondoskodunk! Ipari mennyiségű akkumulátor felhalmozódása esetén ADR minősítéssel rendelkező gyűjtőkonténert biztosítunk megrendelőink részére.

A havi listaárról érdeklődjön elérhetőségeink bármelyikén, melyből mennyiség függvényében kedvezményt is biztosítunk!