Bővebb információkért keresse ügyfélszolgálatunkat:
+36 20 5633 333
info@forego.hu
H-2092 Budakeszi, Fő u. 229.
KÖVESSEN BENNÜNKET!
0 in Budapest

HASZNÁLT ELEM, AKKU

HASZNÁLT ELEM ÉS AKKU

Használt és elem akkumulátor gyűjtővel már biztosan több helyen találkozott. Kis-és nagykereskedelmi üzletláncok boltjaiban, oktatási, kulturális vagy egészségügyi intézményekben és számos további szegmensben van lehetőség a hordozható energiaforrások elhelyezésére. A gyűjtőpontok kialakításában, valamint üzemeltetésében nyújtunk önnek segítséget az ország teljes területén.

Ipari mennyiségű és különféle kémiai összetételű elem és akkumulátor begyűjtését és újrahasznosítását is tudjuk biztosítani Megrendelőink számára.

hasznalt-elem-akku

A Magyarországon gyártott és speciálisan erre a célra formatervezett sav- és lúgálló elemgyűjtőink típusairól, leírásáról a termékeink menüpontban olvashat.

Az elemgyűjtés jogszabályi hátteréről pedig a 445/2012. (XII. 29.) Korm. rendeletben tájékozódhat.

A Re’lem Nonprofit Kft. megbízásából az elemeket forgalmazók, illetve az arra kötelezettek részére ingyenesen biztosítjuk a hordozható elemek és akkuk gyűjtésére alkalmas edényeket, valamint a begyűjtést is.

Amennyiben nem kötelezett, akkor sincs gond, hiszen készletünk függvényében biztosítjuk Önnek az elemgyűjtőt és a begyűjtést is. Ennek feltételeiről érdeklődjön elérhetőségünk bármelyikén!

HOGYAN IS KÉPZELJÜK EL A FOLYAMATOT?

  • Töltse le szerződésünket!
  • Kitöltve küldje vissza a megállapodást elérhetőségünkre postai vagy elektronikus úton!
  • Kihelyezzük a gyűjtőedényt.
  • Értesítsen, ha megtelik a gyűjtője!
  • A helyszínen kiürítjük és visszahelyezzük a gyűjtőt a bejelentéstől számított két héten belül!

Kifejezetten nagy hangsúlyt fektetünk a pontos és naprakész nyilvántartásra, a hulladékok nyomon követésére. Vállalatirányítási rendszerünknek köszönhetően számos riport, forecast segíti munkánkat a hatékonyságunk növelése érdekében.  A jogszabályi követelményeknek megfelelve kiemelt figyelemmel kísérjük a veszélyes hulladékok útját a biztonságos begyűjtést szem előtt tartva.

Gyűjtőpontjaink részére a begyűjtést megelőző napon automatikus e-mail-es vagy külön kérésre telefonos értesítést küldünk a begyűjtés időpontjáról és az érkező tehergépjármű rendszámáról.

Fontos, hogy a gyűjtőket felnyitni TILOS! Annak tartalma kizárólag cégünknek és szerződött alvállalkozóinknak adható át. Az elemgyűjtők ürítését követően egy ú.n. biztonsági körcímkét helyezünk el a gyűjtőn. Ennek eltávolítása csak és kizárólag vállalatunk munkatársai jogosultak.

SZERZŐDÉS, ÁSZF ITT LETÖLTHETŐ

2013 óta szoros együttműködő partnerünk az FKF Nonprofit Zrt. Ennek megfelelően a budapesti hulladékudvarok, valamint az általuk kihelyezett fémből készült elemgyűjtő konténerek ürítéséről is vállalatunk gondoskodik.

A szerződéskötéssel kapcsolatban területileg illetékes kollégánk készséggel áll rendelkezésére! Amennyiben megtelik gyűjtőedénye, jelezze elérhetőségeink bármelyikén!