Bővebb információkért keresse ügyfélszolgálatunkat:
+36 20 5633 333
info@forego.hu
H-2092 Budakeszi, Fő u. 229.
KÖVESSEN BENNÜNKET!
0 in Budapest

Újrahasznosítás

ÚJRAHASZNOSÍTÁS

„TÁRSASÁG AZ ÚJRAHASZNOSÍTÁSÉRT – FOUND FOR RECYCLING GOALS”

Napjainkban a környezettudatos gondolkodás már nem csak egyéni, hanem vállalati szinten is elvárás. Zöld, zöld, zöld…, minden zöld!

A megvalósítások tára igen sokféle lehet. Napjainkban kiemelten fontos, hogy a fenntarthatóság előtérbe helyezésével cégek elegendő időt és energiát tudjanak áldozni erre a területre.

Ebben segítünk szolgáltatásainkkal és termékeinkkel.

Több éve arra törekszünk, hogy olyan partnerekkel működjünk együtt, ahol a leghatékonyabb hasznosítási mutatókkal rendelkeznek.

Számunkra fontos és elengedhetetlen az innovatív újrahasznosítási technológiák folyamatos nyomon követése és azok alkalmazása.

Működésünk kezdete óta évről évre egyre több használt elemet és akkumulátort gyűjtünk be és hasznosítunk újra.

EREDMÉNYEINK

  • kg/év

HASZNÁLT ELEM ÉS AKKU BEGYŰJTÉS ÚJRAHASZNOSÍTÁS

HOGY TÖRTÉNIK AZ ÚJRAHASZNOSÍTÁS?

begyujtes
1. BEGYŰJTÉS
valogatas
2. VÁLOGATÁS
ujrahasznositas
3. ÚJRAHASZNOSÍTÁS

A gyűjtőpontokon a kihelyezett gyűjtők tartalmát kollégáink a gyűjtőpontok jelzését követően kiürítik és visszahelyezik a helyükre. Ezt követően egy biztonsági körmatricát helyeznek el a gyűjtőn, amin az utolsó ürítés időpontját rögzítik. Az ürítésben az autóra felszerelt speciális emelőszerkezet segít, biztosítva a gyűjtőponthálózatot hatékony és gyors ürítését.

NÉZZE MEG VIDEÓNKAT!

A több, mint 30 ezer gyűjtőpontokról történő begyűjtést követően a vegyes elemek egy speciális válogatóasztalon kézzel kerülnek szelektálásra. A különböző frakciókat az erre alkalmas ADR minősítéssel rendelkező hordókba vagy ún. big-bag zsákokba helyezzük.

A biztonságos közúti szállításban egyik kiemelt partnercégünkkel működünk együtt már több, mint tíz éve.

Hasznosító partnereink sokéves kutatómunkával érték el csúcstechnológiáik alkalmazását. Ennek eredményeként az alkáli és más típusú elemek és akkumulátorok magas arányú újrahasznosítását teszik lehetővé, ami akár 90% -os hatékonysági mutatót is elérhet.

A feldolgozás darálással indul és szakaszosan történik. Az újrahasznosítást követően a tisztított vasfémet alapanyagként a kohászat részére kerül átadásra, a cink, mint másodnyersanyag tovább értékesítésre kerül és a kinyert papír és műanyag további újrahasznosítónak kerül átadásra.