Bővebb információkért keresse ügyfélszolgálatunkat:
+36 20 5633 333
info@forego.hu
H-2092 Budakeszi, Kagyló u. 1-3.
KÖVESSEN BENNÜNKET!
11 in Budapest

HULLADÉKBEGYŰJTÉS

HULLADÉKBEGYŰJTÉS

A szelektíven gyűjtött veszélyes és nem veszélyes hulladékait begyűjtjük és a legnagyobb gondossággal kezeljük. Engedélyeinkben EWC kód szerint tájékozódhat arról, hogy milyen hulladéktípusok szállítását tudjuk vállalni.

Igyekszünk olyan partnerekkel szerződni, akik professzionálisan járnak el folyamataikban és elismert szereplői az iparágnak, hiszen küldetésünk egyik fontos eleme, a hulladékok biztonságos begyűjtése és a legnagyobb hatékonyságú feldolgozása.

A használt elem és akku gyűjtésére kihelyezett gyűjtőedényeink helyszínen történő ürítését segíti elő – hozzájárulva hatékonyságunkhoz – az autóparkunk tehergépjárműire felszerelt speciális emelőszerkezet, mely gondos mérnöki tervezés eredménye.

hulladekbegyujtes

Szolgáltatásunk felépítésénél figyelembe vettük, hogy akár egyszeri, de folyamatos megbízással is fordulhatnak hozzánk ügyfeleink a hulladékbegyűjtésben. Egyszeri megbízás esetén kérjen ajánlatot ügyfélszolgálatunkon, utóbbinál pedig forduljon Irodai Szelektív Hulladék üzletág vezetőnkhöz.

gaal-csaba

Gaál Csaba

üzletág vezető

+36 (20) 361 4960

A magánéletemben is előkelő helyen áll a környezetvédelem.

Nagy boldogság számomra, hogy a munkámmal nemcsak a partnereinknek nyújthatok segítséget a hulladék gazdálkodásban, de ezzel együtt a környezetünk tisztaságáért is sokat tehetek.

ISZH üzletágunk havi általánydíjas megoldást kínál partnereink részére. Kifejezetten irodaházak, cégek részére kínáljuk szolgáltatásunkat, folyamatos hulladék termelődése esetén. Akár papír, toner, PET vagy fémdoboz, fólia, elektronikai hulladék vagy üveg.
A teljes havi díj az általánydíjból és a kiszállási költségekből tevődik össze.
A szolgáltatás tartalmazza a szakmai felmérést, és az adott hulladék gyűjtésére alkalmas big-bag vagy konténer kiszállítását a helyszínre, valamint a begyűjtést és az ahhoz tartozó teljes dokumentációt.

A szelektív gyűjtők kínálatából ügyfeleink pedig egy-egy edényt is vásárolhatnak vagy akár hulladékgyűjtő szigeteket is kialakíthatnak a szelektív hulladékgyűjtés megvalósításához. Portfóliónk úgy került kialakításra, hogy vásárlóink széles termékkínálatból, akár egyedi igényeiknek megfelelően tudjanak szemezgetni.
Az egyedi design alapján megtervezett papír és műanyag gyűjtő cégünk saját fejlesztése, terméke.
A műanyagból és a prémium kategóriájú horganyzott acélból készült bel-és kültéri szemetesek, utcai bútorok spanyolországi gyártó termékei, melyek kizárólagos forgalmazói vagyunk Magyarországon.

Nézzen körül a termékeink menüpontban vagy insiprálódjon katalógusunkból!

EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK

Re’lem Nonprofit Kft., CIRKONT-NEO Zrt., REDUX Recycling, CERVIC Environmental, MEGOLDÁS Kft., ACCUREC GmbH., DESIGN Kft., Akku City, Kühne&Nagel Szállítmányozási Kft., Inter-Metal Recycling Kft., Recyclomed  Nonprofit Közhasznú Kft.

PontVelem Nonprofit Kft. megbízásából pedig a szerződött általános iskoláknak biztosítjuk a hordozható használt elem és akkumulátoron kívül a kisméretű háztartási e-hulladékok, e-kütyük begyűjtését. Összetett programjuk lehetőséget biztosít a diákok motiválására a szelektív hulladékgyűjtésben, a pénzügyi ismeretek megszerzésében és a karitatív tevékenység megismerésében.

Aktuális versenyeikről, intézményi és egyéni eredményekről bővebben, a www.pontvelem.hu website-on tud tájékozódni.

AKIK EDDIG MINKET VÁLASZTOTTAK:

ugyefeleink-forego

Kérjen ajánlatot kollégáinktól, akik az engedélyeinkben szereplő hulladékokra igyekeznek az Önnek legjobb ajánlatot mielőbb elkészíteni!