Bővebb információkért keresse ügyfélszolgálatunkat:
+36 20 5633 333
info@forego.hu
H-2092 Budakeszi, Fő u. 229.
KÖVESSEN BENNÜNKET!
0 in Budapest

Figyeljünk!

Figyeljünk!

Tisztelt Ügyfelünk!

Ezúton szeretnénk megköszönni együttműködésüket és elhivatottságukat a szelektív hulladékgyűjtésben, különösen a használt elemek és akkumulátorokat illetően. Immár több mint 32 ezer gyűjtőpont teszi lehetővé országosan a biztonságos gyűjtést.

Amennyiben megtlet gyűjtőedénye vagy esetleg esztétikailag már nem megfelelő, kérjük keressen bennünket elérhetőségeink bármelyikén!

INFÓVONAL: +36 20 56 33 333

E-mail: logisztika@forego.hu

Továbbá egy nagyon fontos információval is szeretnénk szolgálni az Önök részére:

A 445/2012. (XII.29.) Kormányrendelet 11-es pontja szerint, amely az elem- és akkumulátorhulladékkal kapcsolatos hulladékgazdálkodási tevékenységről szól, felhívja a figyelmet a hulladékbirtokos kötelezettségeire is:

20 § (1) A hulladékbirtokos az elem- és az akkumulátorhulladékot elkülönítetten gyűjti, és azt az átvételére szolgáló átvételi helyen a jogosultnak átadja, vagy speciális gyűjtőhelyen a hulladék kezelése céljából gyűjtőedényben, konténerben elhelyezi.

(2) A gyűjtőedényben hordozható elem, gombelem, valamint kisméretű hordozható akkumulátor – így különösen tölthető elemméretű akkumulátor, mobiltelefon akkumulátor, hordozható számítógépben használt akkumulátor – gyűjthető. A hulladékká vált hordozható elem, akkumulátor közös gyűjtőedényben is gyűjthető, a hulladék típusától függetlenülA gyűjtőedény csak a hulladék átvételére és elszállítására jogosult által nyitható fel. (3) Konténerben ipari elem vagy akkumulátor, gépjárműelem vagy akkumulátor, valamint olyan szünetmentes áramforrás akkumulátora gyűjthető, amely méreténél fogva hulladékgyűjtő edényben nem helyezhető el. A konténer csak a hulladék átvételére és elszállítására jogosult által nyitható fel. (4) Hulladékká vált hordozható elem vagy akkumulátor, gépjárműelem vagy akkumulátor, valamint ipari elem vagy akkumulátor közterületen elhelyezett gyűjtőedényben, konténerben nem gyűjthető. 20/A. § A kereskedő és a közvetítő a hulladékjegyzékről szóló miniszteri rendeletben meghatározott 16 06 azonosító kóddal rendelkező elem- és akkumulátorhulladékot – a hulladékról szóló 2012. évi CLXXXV. törvény 13. § (3) bekezdésében foglaltakra figyelemmel – a hulladékkezelőn túl kereskedőnek is átadhatja.t a termelők felelősségére is.

Kérjük, hogy a fenti kötelezettségükre kiemelt figyelmet szenteljenek a továbbiakban is és kizárólag cégünk, illetve alvállalkozóink az ENVIRO Trans Kft. és a TOLUBA Bt. munkatársainak adják át az elem és akku hulladékot!

A további sikeres együttműködésünkben bízva,

FoReGo Kft.