Bővebb információkért keresse ügyfélszolgálatunkat:
+36 20 5633 333
info@forego.hu
H-2092 Budakeszi, Fő u. 229.
KÖVESSEN BENNÜNKET!
0 in Budapest

RENDKÍVÜLI KÖZLEMÉNY!

RENDKÍVÜLI KÖZLEMÉNY!

Kedves Partnereink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatást adni, hogy szolgáltatásunk továbbra is ZAVARTALNUL MŰKÖDIK mindaddig amíg a kormány esetlegesen további óvintézkedésről nem rendelkezik. Természetesen megtettük és megtesszük a szükséges lépéseket ügyfeleink és munkatársaink védelmének érdekében a kialakult koronavírus okozta vészhelyzetben is.

Továbbra is minden hulladékbegyűjtési igényt teljesítünk. Látogatási tilalom alá vont intézmények, illetve bizonytalan ideig bezárt oktatási intézmények, színházak és egyéb gyűjtőpontok esetében a begyűjtéseinket átütemezzük. Amennyiben előfordul, hogy a látogatásainkat szüneteltetnünk kell, feltétlenül kiértesítünk minden partnerünket.

Amennyiben szeretné velünk felvenni a kapcsolatot, elérhetőségeink közül a +36 20 56 33 333-as számot, illetve egyéb mobilszámainkat hívják vagy írjanak e-mail címeink bármelyikére. A vezetékes telefonunk a home office bevezetése miatt csak hektikusan érhető el!

Dolgozóink alvállalkozóink védelmében az alábbiakról rendelkeztünk:

 • elrendeljük a home office -t.
 • Minden munkatársunktól kértük, hogy aki most külföldön tartózkodik vagy a fertőzés által érintett országból tér haza az 14 napig, ha a magyar hatóságok másképp nem javasolják, maradjon otthon, önkéntes karanténban, persze azok is akik tüneteket észlelnek magukon!
 • Irodánkban teljes fertőtlenítés zajlik, zajlott. A nem home office-ban dolgozó kollégáinknak biztosítjuk a fertőtlenítő folyadékot a kézmosáshoz.
 • Magazinokat és papírokat eltávolítjuk a várakozási helyekről vagy a közös
  helyiségekből (például tea- és konyhai helyiségekből).
 • Felhívjuk a személyzet figyelmét, hogy ne osszon meg csészéket, poharak,
  edényeket és evőeszközöket. Használat után ellenőrizzük, hogy az edényeket szappannal és vízzel
  mosták-e el.
 • Minden tárgyalást, meetiget átszervezünk online keretek közé.
 • A szellőztető rendszerek megfelelő működését ellenőrizzük, a védelmi eszközök használatára felszólítjuk munkatársainkat.
 • Szállító kollégáink fokozottan odafigyelnek higiéniás szabályok fokozottabb betartására, valamint a munkavégzés során fertőtlenítik a használt elem gyűjtőket.

 

 

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!

Jó egészséget kíván a FoReGo Kft. csapata